adamku pisze:widze ze sie rozmazyliscie i to grubo....alfa moich marzen, 6 w toto..
zostawic was na 5min...
jak dzieci....

)))))))))))))
temat zostal zalozony aby pomoc ludziom sprowadzic alfe z zagranicy
np.jakie dokumenty powinna miec alfa, ile kom. kluczykow, z czym sie je alfa code i od kiedy co mozna ustalic po podpieci auta do komputerka
wiec prosze o sugestie i doswiadczenia dotyczace zakupu samochodow uzywanych
z gory dzieki
pozdr
Hi, hi

, przyzwyczajaj się Adamku, tutaj każdy temat rozwija się w nieoczekiwanym kierunku.

Szczególnie lubiane tematy to te o "dupie Marynie".
JA TEŻ CHCE SZÓSTKĘ W TOTKA !!! (tylko dajcie namiary na numerki, będę niezmiernie wdzięczny, obiecuję że kupię następną Alfę - tylko data i 6 cyferek).
Co do sprowadzanych furek to powiem tyle. Słyszałem już dosyć dawno że dobre autka można sprowadzić z Włoch. Niestety ja nie mam kontaktów z ludźmi którzy się tym zajmują dlatego szukałem po naszych, polskich komisach. I co? I znalazłem AR 145 za jakieś 8 tys. (z resztą szukałem auta właśnie w tej cenie) pooglądałem furę i widzę tyle: blacha w dobrym stanie, prezentuje się całkiem nieźle, cena w sam raz na to co miałem przy sobie, przebieg 99 kkm (to już trochę podejrzane bo auto ma ponad 10 lat), więc chcę się nim przejechać. Wnętrze w dobrym stanie,po odpaleniu (na tzw. "ryskę") jedziemy, furka chodzi jak złoto, nic nie puka nic nie stuka auto przyspiesza jak narwany Qń - zwariowałem, mówię kumplowi "biorę go" i wracamy podpisać umowę. I tu nagle okazuje się że fura dopiero co przyjechała z Italii, dwa dni temu ją zarejestrowali, gościu daje mi papiery i co widzę? autkiem jeździła jakaś "panna" (nie powiem, po kilku ryskach na lakierze mogłem się domyślić, ale za te ryski zaoszczędziłem ok. 500 zł, oczywiście do naprawienia za parę groszy bo to tylko normalne komunikacyjne otarcia, gałęzie itp.), dałem gościowi kasę i dziś bujam się pięknym ciemnozielonym boxer'kiem, w którym pieknie pachnie, nie ma grama rdzy na sobie, pięknie się zbiera i jedynym mankamentem na który mogę narzekać jest zużycie paliwa. Ale jak to ALfa, ile wlejesz tyle zje.
Obejrzyj go w dziale "Moja Alfa" - nick Lopezius
Pozdrowionka