Moderator: Moderatorzy
Bedboys pisze:Dużo ??? jeżdżę sporo głównie po mieście i starcza mi ok 15 l płynu na sezon zimowy i ok 7 l na sezon letni a lubię mieć czystą szybę. Na trasie płyn szybciej schodzi więc pewnie jak bym jeździł w trasy było by więcej.
Maciek-156 pisze:To żadne czary mary pompka ma duży wydatek i płyn ubywa błyskawicznie. Jak ktoś ma jeszcze spryskiwacze reflektorów to dwa razy szybciej....
Michal pisze:Maciek-156 pisze:To żadne czary mary pompka ma duży wydatek i płyn ubywa błyskawicznie. Jak ktoś ma jeszcze spryskiwacze reflektorów to dwa razy szybciej....
dokladnie tak
marekm pisze:trasa 60 km 3 dni temu6 litrów spryskiwacza, na powrót jak chwycił mróz wystarczyły 3 litry
spryskiwacze świateł mam podwiązane, leje tylko na szybę.
Maciej Loret pisze:
No ale co ma piernik do wiatraka?
Nie chcesz pryskać reflektorów, to nie musisz...
Maciek-156 pisze:To żadne czary mary pompka ma duży wydatek i płyn ubywa błyskawicznie. Jak ktoś ma jeszcze spryskiwacze reflektorów to dwa razy szybciej....
Maciej Loret pisze:MARCINS737 pisze:ma to że spryskiwacze reflektorów są uruchamiane ta samą dźwignią co spryskiwacze szyby i nie da się ich uruchamiac osobno - jak powszechnie wiadomo ( no chyba że się mylę z ta powszechnością )
U mnie jest osobno...
Maciej Loret pisze:MARCINS737 pisze:ma to że spryskiwacze reflektorów są uruchamiane ta samą dźwignią co spryskiwacze szyby i nie da się ich uruchamiac osobno - jak powszechnie wiadomo ( no chyba że się mylę z ta powszechnością )
U mnie jest osobno...
MARCINS737 pisze:aby zdanie "Nie chcesz pryskać reflektorów, to nie musisz... " miało sens trzeba by dodać "musisz za to siedzieć za kierownicą Mazdy"
Bedboys pisze:Ojj Maćku ciągle nie rozumiesz ... my tu piszemy o prawdziwych samochodach
Maciej Loret pisze:Po prostu nigdy nie miałem auta ze spryskiwaczami reflektorów i dlatego wyszło jak zawsze...
Maciej Loret pisze:Żeby było po równo, powiem wam, że w Maździe (auto wielkości "166")
Maciej Loret pisze: nie ma np. nawiewów na tył kabiny czy wielostrefowej klimatyzacji...
Wróć do „Porozmawiajmy o Alfie”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 37 gości