CO wy na to ;>
Moderator: Moderatorzy
Bedboys pisze:A spora część Alfistów ma znaczek Coure Sportivo na alfie - przód tył jak się udało przykleić.
Jondi87 pisze:Już kiedyś został poruszony temat jak rozpoznawać klubowiczów na drodze. Kolega z fanklubu citroena podsunął mi pewną myśl, otóż fanklub cytrynki przykleja na lewe lusterka żółtą kropkę więc my mogli bysmy przyklejać konieczynke w jakimś dobrze widocznym kolorze
CO wy na to ;>
Jondi87 pisze:Marcinie nie masz gogos znajomego co ma GTV czerwona w krk bo ostatnio przy łobzowie ktos sie na mnie lampił i jak zobaczył mnie za kierownica to sie ździwił
zgadza się, druga rzecz ze w chwili obecnej ludzie kupują już alfę używaną traktujac jako jakiś samochód, do któego mozńa pchać już zamienniki jak do każdego vw czy opel`a , traktujac ten samochó wogóle "bezosobowo" !! i to wynika własniez tego...sebszkud pisze:Ja podnoszę łapkę notorycznie ale jak na razie to 99% patrzy jak na wariata
![]()
Michal pisze:wiele razy przejeżdżając przez Niemcy byłem pozdrawiany ... dlatego też jakoś ciężko mi uwierzyć, że w Niemcach nadal tkwi naturalny dystans wobec Polaków
krzychoo pisze:Ja też pozdrawiam Alfy mijane na drodze. Co więcej - ostatnio jeżdżę Skodą (Alfa naprawia się po kolizji) i łapa też mi sama wędruje do góry jak widzę scudetto zbliżające się z przeciwka. Muszę się powstrzymywać, bo w tym wypadku to już nie wiadomo o co chodzi.Skodziarzy nie pozdrawiam.
Wróć do „Porozmawiajmy o Alfie”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 88 gości