Moderator: Moderatorzy
tasman1988 pisze:Witam ostatnio strasznie zainteresowalem sie tym modelem ze wzglegu na cene/ wyglad/ osiagi , wczesniej interesowala mnie vectra b ale ar jest duzo ladniejszaczy mogli byscie sie podzielic ze mna swoimi doswiadczeniemia o tym samochodzie?
marudzą ci co kupują alfę jak najtaniej lub super okazjęsuperglide pisze:sprowadze to do realu jak zawsze, wspomniales o vectrze b, na moje oko biezace utrxymanie bedzie x3. Uwazam, ze posiadanie odpowiedniej kwoty pieniedzy odlozonej na utzymanie 156 gwarantuje ci zadowolenie. Inaczej trafisz do klubu marudzacych ...
Michal pisze:Hejja mam poliuretany ... to jest całkiem klawa sprawa
co się czepiasz
świetne dobrze wyglądajace, niezawodne auto w 100% ( nigdy mnie nie zawiodła, za kazdym razem jak wsiadałem paliła bez problemu i za każdym razem szczęśliwie bez przygód wracałem). Dopiero kupując Alfa Romeo tak naprawdę rozpoczyansz przygodę z motoryzacją, dowiesz się co to znaczy prawdziwy samochód Wink
Michal pisze:nie do końca się z Tobą zgodzę. Często się przysłuchuję znajomym wymieniającym kwoty, jakie wydają na serwisowanie Opli, VolksWagenów, Renault czy Audi i ... i z drobnym zdziwieniem stwierdzam, że nasz serwis (z częściami włącznie) jest tani o ile nie najtańszy
to indywidualna decyzja, ja robię rocznie alfą 30tys km po mieście- 14llpg/100km lub 11lpb/100km. Dokładne przeliczenia każdy sam sobie wylicza. Były egzemplarze alf z fabryczna instalacją, to inna sprawa.tasman1988 pisze: A co z opcja zalozenia gazu do tego samochodu? sadzice ze jesli ktos kupuje taki samochod to irracionalna decyzja jest gaz?
zawsze wszytko można odrobić, tylko nie każdy warsztat to potrafi. Kupując każdy samochód możesz się liczyć ze to może być wtopa.tasman1988 pisze:Z waszych opini mozna zauwazyc ze bardzo trzeba uwazac na serwisowanie i pilnowanie samochodu bo inaczej moze sie strasznie posypac... malo zachecajace:P
tasman1988 pisze:Z waszych opini mozna zauwazyc ze bardzo trzeba uwazac na serwisowanie i pilnowanie samochodu bo inaczej moze sie strasznie posypac... malo zachecajace:P A co z opcja zalozenia gazu do tego samochodu? sadzice ze jesli ktos kupuje taki samochod to irracionalna decyzja jest gaz?
Wróć do „Porozmawiajmy o Alfie”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 48 gości