Moderator: Moderatorzy
Maciek-156 pisze:Temperatury prawdziwie zimowe (-10C:-20C)
Maciek-156 pisze:Ja po wymianie akumulatora i świeczek odpalam praktycznie od dotknięcia, a jak się wasze autka sprawują?
filip13 pisze:...odpaleniu z kabli zapalił za pierwszym tchnieniem pierwsze 10 sekund było słychać wariator ale uwazam to za normnalne bo ma 3 miesiace od nowoiści ...
Andrzejsr pisze:filip13 pisze:...odpaleniu z kabli zapalił za pierwszym tchnieniem pierwsze 10 sekund było słychać wariator ale uwazam to za normnalne bo ma 3 miesiace od nowoiści ...
zaraz, zaraz - to ma być normalne, że wariator słychać po 3 miesiącach od wymiany ?
(a w temacie zimy, to Bella poza tym, że brudna- to pali i radzi sobie b. ładnie)
filip, mój wariator ma pótora roku i 35 tys przebiegu, olej mobil 10w40 po zmianie 5 tys km, wczoraj wieczorem po 11 godzinach postoju przy temperaturze - 17 st na komputerze pokładowym, nic go nie słychać.filip13 pisze: pierwsze 10 sekund było słychać wariator ale uwazam to za normnalne
filip13 pisze:wczoraj troche pojeżdziłem dziś odpaliłem bez kabli z pierwszego Moze 10 sekund to przesadziłem z wariatem ale z 4 , 5 sekund no musi dopłynąć do niego olej nie ma rady no to jak wszystki scieknie do miski po nocy Potem cisza jak makiem zasiał. i za kazdym odpaleniem nawet po 5 godzinach stania też Tylko po całej nocy. Wpadnij swoim zobaczymy jaki masz idealny egzemplarz Tomasie. Chętnie rzuce okiem na Twoją igłe. Brzytwe!
jeśli jesteś ciekawy stanu mojego samochodu to zapraszam do Lublinafilip13 pisze:... Wpadnij swoim zobaczymy jaki masz idealny egzemplarz Tomasie. Chętnie rzuce okiem na Twoją igłe. Brzytwe!
Maciej Loret pisze:
Ja się do zimy przygotowałem.
Żona dostała skrobaczkę z rękawicą, płyn do oczyszczanie szyb i sprawdziłem, że akumulator kosztuje 320PLN.
Maciek1972 pisze:Maciej Loret pisze:
Ja się do zimy przygotowałem.
Żona dostała skrobaczkę z rękawicą, płyn do oczyszczanie szyb i sprawdziłem, że akumulator kosztuje 320PLN.
bardzo dobre
filip13 pisze:też mam gwarancje na swojego Robiłem sam Wkońmcu naprawiam ludziom samochody
filip13 pisze:Chetnie wolnym czasem moge sie zgadać i wpaść to zaden problem dla mnie jak znalazł bym wolny czas a takiego rzadko
weź sobie jakieś leki na uspokojenie i chyba dobrze też jeśli zarzyjesz antydepresyjne..filip13 pisze:... i nie zgubi mnie Twoja głupia gadka i czepianie sie i przygadulstwo. Ani nie wpłynie to na nic co sobie tam naskrobiesz
twoje zdanie, twoja opiniafilip13 pisze:Uważam ze jesteś niemądry
filip13 pisze:Uważam ze jesteś niemądry jeżdzac po aso i prując tyle hajsu
filip13 pisze: Moze 10 sekund to przesadziłem z wariatem ale z 4 , 5 sekund no musi dopłynąć do niego olej nie ma rady no to jak wszystki scieknie do miski po nocy
Wróć do „Porozmawiajmy o Alfie”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości