przerobka Selespeed na manual czy ktos to robił ????????????

Pytania, porady i opinie.

Moderator: Moderatorzy

mbbs22
Posty: 8
Rejestracja: 09-03-2009 22:46

przerobka Selespeed na manual czy ktos to robił ????????????

Postautor: mbbs22 » 18-03-2009 13:09

mam problem z moimSelespeed niby niewielki ale jest uciazliwy mianowicie wrzuca mi na neutral w warsztacie powiedzieli ze oprocz kosmetyki nic niemoga zrobic ale ze jak ogladali układ wyglada na całkiem przyzwoity wiec teraz jestem w kropce moze da sie to przerobic na manual jesli ktos to robił prosze o opinie na ten temat czy warto ?

Awatar użytkownika
Maciej Loret
Posty: 6285
Rejestracja: 22-11-2004 12:03
Lokalizacja: Bydgoszcz, Zgorzelec
Kontaktowanie:

Postautor: Maciej Loret » 18-03-2009 14:13

mbbs22 pisze:[...] moze da sie to przerobic na manual jesli ktos to robił prosze o opinie na ten temat czy warto ?


http://www.arkuszowa2a.pl/projekty.php?c=7

porter
Posty: 101
Rejestracja: 27-05-2007 17:28
Lokalizacja: Kraków

Postautor: porter » 19-03-2009 14:12

Skonsultuj to z innym mechanikiem. Moze ten nie umial sobie z tym poradzic i zaczal sciamniac. znajac zycie jest jakas mala usterka, ciezka to znalezienia na pierwszy rzut oka. Do takich zagadek trzeba kogos kto dobrze zna te auta.
AR 156 2.4 JTD 04'
AR 156 S-Wagon - 2.4 JTD 01'

mbbs22
Posty: 8
Rejestracja: 09-03-2009 22:46

Postautor: mbbs22 » 07-04-2009 11:54

byłem u innego własnie na arkuszowej cos tam porobił no i znowu objawy wrociły tym razem jestem zdecydowany na zamiana na manual szukam tylko kogos kto juz to robił znaczy jest włascicielem nie mechanikiem bo ze zmieniaja to wiem ale czy to działa tego niejestem pewien


Wróć do „Porozmawiajmy o Alfie”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 36 gości

cron