Gaśnie na biegu jałowym

Pytania, porady i opinie.

Moderator: Moderatorzy

bizon1
Posty: 11
Rejestracja: 05-04-2011 08:45

Gaśnie na biegu jałowym

Postautor: bizon1 » 18-11-2012 12:54

Witam. W okresie ostatnich trzech tygodni przytrafiła się dwa razy taka sytuacja że podczas jazdy zgasł silnik po wyrzuceniu na luz . Poza tym żadnych innych niepokojących objawów nie ma . Może ktoś mógłby coś podpowiedzieć. Z góry dziękuję za pomoc.

Zapomniałem o najważniejszym AR SW 2.4 200km

Awatar użytkownika
Michal
Posty: 3910
Rejestracja: 30-08-2004 22:31
Lokalizacja: Lublin / Warszawa
Kontaktowanie:

Re: Gaśnie na biegu jałowym

Postautor: Michal » 18-11-2012 18:22

Najlepiej jeśli wrzucisz krótki opis swojego samochodu w podpis, to nie będziesz musiał za każdym razem tego powtarzać.

Niestety nie pomogę Ci w tym przypadku. Nie znam się na silnikach wysokoprężnych.
wcześniej:
YUGO 65 1.3 (ZASTAVA) '86 - 1994-1997
AR 146 1,4 boxer '97 - 1997-1999
AR 156 2,0 TS '98 - 2000-2001
AR 156 2,5 V6 '99 - 2001-2004
AR 156 GTA '03 - 2006-2009
AR 159 3,2V6 Q4 ti '07 - 2009-2014
teraz:
Fiat Sedici 2,0 MultiJet
Maserati Ghibli SQ4

Awatar użytkownika
p.maiki
Posty: 666
Rejestracja: 13-09-2006 11:41
Lokalizacja: Warszawa - Bemowo
Kontaktowanie:

Re: Gaśnie na biegu jałowym

Postautor: p.maiki » 24-11-2012 23:30

A są jakieś błędy na kompie :?:

bizon1
Posty: 11
Rejestracja: 05-04-2011 08:45

Re: Gaśnie na biegu jałowym

Postautor: bizon1 » 29-11-2012 11:47

jest czysto


Wróć do „Porozmawiajmy o Alfie”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości