Michal pisze:mi bardziej z kokpitem samolotu musliwskiego z I Wojny Swiatowej
Niektóre motocykle też mają coś podobnego.
Moderator: Moderatorzy
da_vinci pisze:Że się wtrącę, czy wszystkie lexy mają taką deskę wskaźników?
Z tego ujęcia wygląda to fuj ....
Bedboys pisze:Nie tylko wygląda ale i jet fujjj do tego wygladu trzeba dodać wręcz wzorcowe spasowanie elementów wykonanych z ponad przeciętnej tandety ...
Bedboys pisze: nie ja chyba nie chcę choć z wygladu Lex jak najbardziej mi odpowiada - ale dla mnie istnieją chyba tylko trzy marki samochodów jedyna słuszna Alfazamienna na wypadek znudzenia BMW i jak mnie będzie stać na eksploatację Subaru Impreza WRX STI
valdek pisze:[...]
Lexus IS
[...]
Maciej Loret pisze:Jak ostatnio pamiętam, to były tylko dwie pierwsze marki...
Maciej Loret pisze:Tylko co tam robi ten korkociąg???
da_vinci pisze:Maciej Loret pisze:Tylko co tam robi ten korkociąg???
Kokpitem jestem zdegustowany, korkociąg normalnie wymiata, do tego te karbony ciekawe czy chociaż prawdziwe bo trąca mi to tandetną folią, którą miałem u siebie i musiałem ją zdjąć bo się rzygać chciało.
valdek pisze:Faktycznie, jak się trochę posiedzi w 156 czy w 147 to potem już mało co się podoba i odpowiada (zewnątrz a jeszcze bardziej -wewnątrz):)
valdek pisze:Ta wajcha od automatu jest poprostu koszmarna![]()
valdek pisze:Pomijam kwestię, że ja w ogóle nie lubię automatów.
valdek pisze:A IS najbardziej podoba mi się w srebrnym kolorze.
Maciej Loret pisze:
1. Czy ktoś z W-wy mógłby mi go wstępnie obejrzeć?
p.maiki pisze:Maciej Loret pisze:
1. Czy ktoś z W-wy mógłby mi go wstępnie obejrzeć?
Będę tam ale dopiero 30.06 mogę zerknąć i zrobić dodatkowe foto jak chcesz i co do rozliczenia też mogę się spytać.
p.maiki pisze:Jak chcesz jakieś dodatkowe jeszcze info to napisz na pw co dokładnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości