Moderator: Moderatorzy
pietrekj pisze:Cieszę się bo będzie kilka nowych stadionów, kilka kilometrów przyzwoitych dróg. Ciekawe czy ktoś ma inne zdanie?
pietrekj pisze:Cieszę się bo będzie kilka nowych stadionów, kilka kilometrów przyzwoitych dróg.
pietrekj pisze:Ciekawe czy ktoś ma inne zdanie?
vlodzimierz pisze:JA patrzę na to z piłkarskiego sportowego punktu widzenia. STADIONY!!! To co mamy w tej chwili to trzeci świat.
Warszawa Stadion Narodowy, planowana budowa rozpocznie się w 2007 roku, zakończy się w 2009 roku planowana pojemność trybun - 63 000 miejsc
Gdańsk Stadion Arena Bałtycka, planowana budowa rozpocznie się w 2008 roku, zakończy się w 2010 roku planowana pojemność trybun - 40 000 miejsc
Poznań Stadion Miejski, planowana modernizacja zakończy się w 2008 roku planowana pojemność trybun - 42 000 miejsc
Wrocław Stadion Olimpijski, planowana modernizacja zakończy się w 2010 roku planowana pojemność trybun - 40 000 miejsc
Chorzów Stadion Śląski, planowana modernizacja zakończy się w 2010 roku planowana pojemność trybun - 54 000 miejsc
Kraków Stadion Wisły, planowana modernizacja zakończy się w 2010 roku planowana pojemność trybun - 30 000 miejsc
vlodzimierz pisze:echh polska przypadłość... miast się cieszyć marudzą![]()
niewiele zauważyłeś nowych w perspektywie to fakt , ale jak się ruszy z tymi sześcioma to i w Rawiczowie rajcy coś w tej kwestii zaczną myśleć
poza tym na salony w dresach wpuszczać nie bedom![]()
http://sport.onet.pl/0,1248713,31395,0, ... ortaz.html
da_vinci pisze: Jakoś niewiele tych nowych stadionów zauważyłem. Do tego problemem nigdy nie były stadiony tylko ta trzoda zdemoralizowanych kibiców (oczywiście nie wszyscy ale gro chołoty odstrasza ludzi) gdyby oni zachowywali się normalni to już dawno mielibyśmy stadiony jak trzeba. A o całym świadku machlojek i sprzedawania meczy to nawet gadać się nie chce.
valdek pisze:To duża sprawa: dla gospodarki, promocji kraju, sportu.
W takiej kolejności to widzę.
PS. Mogliby się rozpędzić i przy okazji wybudować tor F1...![]()
Pozdrawiam
Michal pisze:powiem szczerze, ze ja sie z tego bardzo ciesze i takze z tym faktme wiaze swoje plany powrotu do kraju
Maciej Loret pisze:Michal pisze:powiem szczerze, ze ja sie z tego bardzo ciesze i takze z tym faktme wiaze swoje plany powrotu do kraju
Jak będziesz wracał, to weź styropian, cegły i pustaki...
Próbuję budę docieplić i jeśli się dzis zapiszę w hurtowni, to styropian powinien być w maju, najpóźniej w lipcu... Oczywiście ceny dzisiejsze nie mają żadnego znaczenia w przypadku dostawy za jakiś czas...
andalf w innym wątku pisze: jeżeli oni zdołali zorganizować olimpiadę, to nam się z Euro też musi udać
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości