Dzielenie Neostrady

Wszystkie tematy, które nie do końca dotyczą Alfy Romeo.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Maciej Loret
Posty: 6285
Rejestracja: 22-11-2004 12:03
Lokalizacja: Bydgoszcz, Zgorzelec
Kontaktowanie:

Postautor: Maciej Loret » 09-07-2008 09:43

Maciej Loret pisze:
rigobert pisze:Maciek jesli chcesz, to mogę Ci wysłać tą swoją kartę to sobie potestujesz.


Dam znać do jutra.


Już daję. Napisz ile byś za tę kartę chciał razem z przesyłką i gdzie kupowałeś (jest gwarancja?).

Awatar użytkownika
rigobert
Posty: 1110
Rejestracja: 10-11-2005 17:25
Lokalizacja: Warszawa Wesoła/Bielsko-Biała
Kontaktowanie:

Postautor: rigobert » 09-07-2008 17:23

Maciej Loret pisze:Dlaczego korzystasz z kabla a nie z WiFi?

W sumie to nie wiem jak Ci to wytłumaczyć.
Jak kupowałem ruter bezprzewodowy to nakręciłem się, że wszystkie kompy podłącze na WIFi. Ale potem jak gadżeciarskie emocje opadły, to stwierdziłem, że akurat kabel do mojego stacjonarnego PC jest dość dobrze ukryty i w sumie żal go demontować. Więc teraz mam PC podłączony na dwa sposoby..
Jedyna różnica w połączeniu na WIFi jest taka, że jak włączam PC to po kablu internet jest momentalnie, a przy WIFi trzeba kilka sekund odczekać.

Stąd jak napisałeś, że szukasz akurat tej karty to pomyślałem, że może Ty ją lepiej wykorzystasz.
Jest AlfaRomeo 166 Q2 2.5v6 napędzana elpidżi
Była Alfa Romeo 147 1.6TS '01 (2008-2013)
Jest Alfa Romeo 145 1.6TS '98
Był Fiat 126p '87 48kkm od 24.06.06 w samochodowym niebie

Awatar użytkownika
Maciej Loret
Posty: 6285
Rejestracja: 22-11-2004 12:03
Lokalizacja: Bydgoszcz, Zgorzelec
Kontaktowanie:

Postautor: Maciej Loret » 09-07-2008 19:30

rigobert pisze:W sumie to nie wiem jak Ci to wytłumaczyć.
[...]
Stąd jak napisałeś, że szukasz akurat tej karty to pomyślałem, że może Ty ją lepiej wykorzystasz.


OK, Ale pytałem też ile za nią chcesz, co z gwarancją...

Awatar użytkownika
Maciej Loret
Posty: 6285
Rejestracja: 22-11-2004 12:03
Lokalizacja: Bydgoszcz, Zgorzelec
Kontaktowanie:

Postautor: Maciej Loret » 16-07-2008 17:08

Sama karta działa. Mam tylko problem, bo muszę komputer ustawiać tyłem albo choć bokiem. W przeciwnym wypadku blaszana obudowa komputera jest dokładnie pomiędzy anteną a routerem (a po drodze jeszcze dwie ściany) i nie chce się łączyć.
Trudno, albo będę go ustawiał bokiem albo podłączę jakąś inną antenkę z 30-40cm kabelkiem/przedłużaczem. Chyba jest takie coś do kupienia?

Daj znać ile i podaj dane do przelewu.


Wróć do „Hyde Park”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości