da_vinci pisze:Coś nam ostatnio aktywność forumowiczów nawala czyżby większość do wyjechała z Polski?
W mojej od końca gwarancji faktycznie nie nawala

choć ostatnio byłem zmienić olej i to w ASO (bo tylko tam mieli selenie 20K AR a taki chcialem, no i zawsze jest to w ich komp jakby ktoś kiedyś chciał sprawdzać), wiec może czymś się zaraziła ?

choć nie powinna bo pilnowałem.
Ale za to Bravka dała popalic, a właściwie mechanik (Boczar - dla rzeszowiaków jakby co) - 4ty tydzień (a moze 5ty?? już nie mam sił liczyć) stoi bo wymontował sprężarkę klimy i nie potrafił sam naprawić , przekazał komuś innemu, ten też nie potrafił, wysłali gdzieś do Warszawy , rzekomo ma już być dziś ale jakoś nie wierzę. A bez tej sprężarki nie pojedzie bo jakoś tam paski idą tak że nie będzie alternator napędzany . Takich "napraw" nikomu nie życzę, a niby zakład polecany przez wiele osób. Sam Boczar to gawędziarz jakich mało, ja go pytam o tą klimę, a ten w jakiś dziwny sposówb przechodzi na wspomnienia z budowy Arłamowa i jakichś ówczesnych generałów czy innych "szych" jak to wódkę ludowi rozdawali itp..

) taki klimacik - fajny jak ma się sporo czasu
Pozdrawiam
Andrzej