Moderator: Moderatorzy
robalgis pisze:Monica pisze:Uważaj na męża Doroty, on nie lubi jak sie klameczki Alfuni całuje;)
Freeco w razie czego dzwon.![]()
![]()
![]()
freeco pisze:valdek pisze:Czyżby Freeco miał PROBLEM....?![]()
![]()
Pozdrawiam
Spoko Valdziu ja tu zerkam cały czas
motoguzzi pisze:No widzicie... Można pogadać o kobietach , winie i spiewie...
motoguzzi pisze: Naprawdę zaczyna mi sie u Was podobać !![]()
![]()
Dorota pisze:krzychuk pisze:Jedzie się nią fantastycznie i daje straszną frajdę.
Krzychu a jak tam wrażenia z jazdy bez dachu, mocno szarpie grzywą![]()
motoguzzi pisze:Nie znam jeszcze łysego Krzycha , ale Dorotę co ma taką fantazyję to chetnie bym zapoznał.... Często latam w Bieszczady , za poszukiwaniem zakretów , to znaczy się że jadę przez Rzeszów i chętnie klameczkię ALfuni wycałuję... Całuski od motonity![]()
![]()
Maciej Loret pisze:motoguzzi pisze:Nie znam jeszcze łysego Krzycha , ale Dorotę co ma taką fantazyję to chetnie bym zapoznał.... Często latam w Bieszczady , za poszukiwaniem zakretów , to znaczy się że jadę przez Rzeszów i chętnie klameczkię ALfuni wycałuję
Ale co ma Dorota z Bieszczadami wspólnego?
motoguzzi pisze:Nie znam jeszcze łysego Krzycha , ale Dorotę co ma taką fantazyję to chetnie bym zapoznał.... Często latam w Bieszczady , za poszukiwaniem zakretów , to znaczy się że jadę przez Rzeszów i chętnie klameczkię ALfuni wycałuję... Całuski od motonity![]()
![]()
Dorota pisze:motoguzzi pisze:Nie znam jeszcze łysego Krzycha , ale Dorotę co ma taką fantazyję to chetnie bym zapoznał.... Często latam w Bieszczady , za poszukiwaniem zakretów , to znaczy się że jadę przez Rzeszów i chętnie klameczkię ALfuni wycałuję... Całuski od motonity![]()
![]()
Jeśli Kolega chce mnie poznać...
Dorota pisze:
A ja tylko chciałam żeby Krzychu mi powiedział czy grzywe ma na miejscu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości