(niestety imageshack po kliku w link otwiera małe foto , jak się otworzy strona proszę kliknąć w fotkę - wtedy otworzy się większa)

Moderator: Moderatorzy
MARCINS737 pisze:widzę że userzy tego forum mają bardzo dużo do powiedzenia na temat klasyków moto...
chyba nie ma sensu tu nic wklejać bo i po co
MARCINS737 pisze:widzę że userzy tego forum mają bardzo dużo do powiedzenia na temat klasyków moto...
chyba nie ma sensu tu nic wklejać bo i po co
Michal pisze:zwyczaj fotografowania detali samochodu zrodził się z tego co wiem w Lamborghini
MARCINS737 pisze:polar kołowy mam od wielu lat
MARCINS737 pisze:obowiązku nie ma , to tylko forum
marekm pisze:Michal pisze:... zwróć uwagę jak na częściach karoserii i szybach odwraca uwagę refleks trawy, drzewa i kostki brukowej. Specjalistą nie jestem, ale to moim zdaniem błąd w sztuce....
Michal pisze:Marcin, 75-ka to zgodnie okrzyczana ostania alfoska alfa... czyli napęd na tył, silnik boxer
Andrzejsr pisze:Zeby nie byo refleksów - musi nie być obiektów które się odbijają.
marekm pisze:Michal pisze:w 75-kach były boxery
pierwsze słyszę, o jakiej pojemności?
Michal pisze:marekm pisze:Michal pisze:w 75-kach były boxery
pierwsze słyszę, o jakiej pojemności?
przepraszam, nie zrozumieliśmy się. Mam na myśli ogólnie 75-kę, nie egzemnplarz na zdjęciu ...
Michal pisze:więc możliwie że gadam bzdury
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości