AlfaCode czasówka czy jak?

Pytania, porady i opinie.

Moderator: Moderatorzy

Irokez
Posty: 85
Rejestracja: 28-01-2007 15:26
Lokalizacja: Wałbrzych

AlfaCode czasówka czy jak?

Postautor: Irokez » 19-07-2007 18:54

Witam.

Miał ktos już tak?
Rano wsiadam do auta, przekręcam stacyjke, AlfaCode nie gaśnie... hmm... wyłaczyłem stacyjkę, przękręciłem ponownie i już ok, zgasła. Pojechałem do roboty.
Po 10 godzinach wsiadam, przekręcam stacyjkę, AlfaCode nie gaśnie... więc wyłaczyłem i ponownie przekręcilem i zgasło. Za każdym następnym razem już wszystko ok, po 2 godzinach także.

Zobaczę jutro rano, ale zaczyna mnie to niepokoić. Może to tylko aku prosi się o wymianę?

Pozdrawiam.
Alfa Romeo 156 2.4JTD '00

Awatar użytkownika
Jaromir
Posty: 305
Rejestracja: 30-08-2004 22:44
Lokalizacja: Bielsko-B
Kontaktowanie:

Postautor: Jaromir » 19-07-2007 22:07

Tak, nie jeden Nas to miał.
Przeczyść styki anteny, wiązka pod kołem kierownicy.
Pozdrawiam :-)
Jarek

AR 156 1.8TS 99r.
Blue cosmo metalic
http://img274.imageshack.us/my.php?image=wakcji0ty.jpg


Wróć do „Porozmawiajmy o Alfie”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 38 gości

cron